Blog

En İyi Erkek Koşu Pantolonu 2023 - Erkek Egzersiz Pantolonu

Bu makaledeki bazı bağlantılar aracılığıyla satın alınan ürünlerden komisyon kazanıyoruz.Neden Bize Güvenmelisiniz?

Koşuya çıkın, spor salonuna gidin veya sadece dinlenin; kışı atlatmanız için bu koşu pantolonlarını öneriyoruz. 92 Naylon 8 Tayt Kumaş

En İyi Erkek Koşu Pantolonu 2023 - Erkek Egzersiz Pantolonu

Yapışkan, nemli yaz günlerini geride bırakırken, serin ve serin havada koşmanın heyecanını yaşamanın zamanı geldi.Bir zamanlar zorlu gelen ve düşüş yarışı temponuzdan şüphe duymanıza neden olan koşu tempoları artık birdenbire hafif bir esinti gibi geliyor ve size yeni keşfedilmiş bir güven duygusu veriyor.Bu mevsim değişikliğiyle birlikte farklı türde bir değişiklik de geliyor: Gardırop değişikliği.

Kısa kollu gömlekler yerini uzun kollu gömleklere ve ceketlere bırakıyor ve koşu şortları, pantolon veya taytlarla değiştiriliyor.İhtiyaçlarınızı karşılayacak en iyi koşu pantolonunu bulmak için çaba harcamaya değer çünkü doğru olanlara sahip olmak soğuk, perişan bir koşuyu sakin, rahat ve keyifli bir koşuya dönüştürebilir.

Tüm koşu kıyafetlerinde olduğu gibi kumaş seçimi de çok önemlidir!Bir antrenman ve koşu pantolonu seçerken en önemli faktör budur.Yanlış kumaşı seçmek keyifli bir koşuyu veya antrenmanı rahatsız edici, bataklık dolu bir kabusa dönüştürebilir.Erkek koşu pantolonları genellikle çok çeşitli kumaşlardan yapılır.En yaygın olanları polyester, naylon, pamuk karışımı, yün ve spandekstir.Her malzemenin güçlü ve zayıf yönleri vardır ve çoğu zaman üreticiler, belirli bir kumaşın güçlü yönlerinden yararlanmak için birden fazla kumaşı harmanlar.Örneğin, spandeks veya elastan, streç eklemek için sıklıkla polyester ile harmanlanır.

Burada önemli olan malzemenin ortamınıza uygun olmasını sağlamaktır.Soğuk ve rüzgarlı bir iklimde dışarıda koşuyorsanız yağmuru itebilecek ve rüzgarı engelleyebilecek yırtılmaz veya dayanıklı su itici (DWR) polyester karışımı arayın.Buna karşılık, nefes almanın çok önemli olduğu iç mekanda çalışıyorsanız, yırtılmaz veya DWR kaplamasız hafif polyester veya naylon daha rahattır.Daha da iyisi, performans pamuk karışımı veya yün en yüksek seviyede nefes alabilirlik sunar.

Kitinizi Tamamlayın: Koşuculara Göre En İyi Erkek Koşu Tişörtleri • Her Sezon için 9 Erkek Koşu Ceketi • Bu Koşu Ayakkabıları Erkekler İçin Harika

İki tür uzun koşu altlığı vardır: pantolon ve tayt.Taytlar adından da anlaşılacağı gibi dardır.Öte yandan koşu pantolonları rahat veya dar kesim gibi çeşitli kesimlere sahiptir.Her pantolonun nasıl kesildiğini anlamak, vücut tipinize ve aktivitenize en uygun olanı bulmanıza yardımcı olabilir.

Standart veya rahat kesim en bol kesimdir ve büyük bacaklı ve bacaklı erkeklere en iyi şekilde uyma eğilimindedir.Bununla birlikte, bu daha bol kesimler koşmak için en iyisi değildir çünkü fazla kumaş bacak sallamanız sırasında yolunuza çıkabilir.Geniş bacak açıklığı aynı zamanda soğuk havanın da içeri girmesine izin verebilir.Tipik olarak, bu tarz pantolonlar kapalı spor salonu kullanımı için en iyisidir ve koşu öncesi ve sonrası giyim sırasında bir çift şortun üzerine giyilir.

Koşmak için daha uygun bir kesim atletik veya koniktir.Bu, pantolonun kalçalarda ve üst dörtlülerde biraz yer açtığı ve ayak bileklerine doğru daraldığı zamandır.Çoğu gerçek koşu pantolonu atletik veya daralan bir kesime sahiptir.

Bedeninize tam oturan antrenman pantolonlarının en çok gözden kaçan kısımlarından biri iç dikiş uzunluğudur.Bu, kasıktan bacak manşetine kadar olan iç uzunluğu ölçer.Uygun bir iç dikiş doğal olarak ayak bileğinin hemen üzerinde durmalıdır.Eğer iç dikişiniz çok uzunsa, pantolonunuz ayak bileklerinizin etrafında toplanacaktır ve bu da koşarken rahatsız edici olabilir.

En sevdiğim özelliklerden biri ve her ısınma koşu pantolonunun olmazsa olmazlarından biri bilek fermuarlarıdır.Bilek kısmından yukarıya doğru uzanan bu uzun fermuarlar, ayakkabılarınızı çıkarma zahmetine girmeden pantolonunuzu çıkarmanıza olanak sağlar.Özellikle telefon gibi eşyaları taşımayı seviyorsanız dikkat etmeniz gereken bir diğer özellik de ceplerdir.Güvenli, sıçramasız bir deneyim için arkası bel hizasında fermuarlı cepli pantolonlar isteyeceksiniz.İdeal olarak, ek güvenlik için bunun bel bandının içine yerleştirilmesi gerekir.Bazı pantolonlarda gece görünürlüğünü artırmak için dikişler boyunca yansıtıcı bantlar da bulunur.

Test sürecim, müşteri incelemelerine göre en yüksek puan alan pantolonu belirlemek için kapsamlı çevrimiçi araştırma yaparak başladı.Hayranların favorilerini daralttıktan sonra test aşaması başladı.Yaz aylarında yapılan testler nedeniyle bazı pantolonlar diğerlerinden daha fazla test süresine sahip oldu.Bununla birlikte, koşu pantolonu güncellemeleri koşu ayakkabılarından daha az sıklıkta olduğundan, bu pantolonlardan bazılarına birkaç yıldır sahip oldum ve test ettim.

Test süresi boyunca her bir çifti uyumu, işlevselliği ve özelliklerine göre değerlendirdim.Her üç kriterde de başarılı olan pantolonlar, en iyi kullanım durumlarına göre gruplandırıldı.Aşağıda her kategori için kapsamlı bir inceleme bulabilirsiniz.En iyi erkek antrenman ve koşu pantolonunu bulmak için kapsamlı bir aramanın ardından işte size tavsiye ettiğim dokuz pantolon.

Konik koşucuların çoğu kalçalarda ve üst bacaklarda biraz kısıtlayıcı hissedebilir, ancak lululemon Surge Jogger'da bu durum söz konusu değildir.Dizin hemen altına doğru daralmadan önce kalça ve uyluk boyunca daha dolgun bir yapıya sahiptir (çoğu koşucuyla karşılaştırıldığında).Test ettiğim başka hiçbir pantolonun daha fazla hareket aralığı yoktu;Surge'un esnek çabuk kuruyan geri dönüştürülmüş naylon ve Lycra elastan karışımına teşekkür ederiz.

Ek bir avantaj olarak bilek fermuarları, ayakkabılarınızı çıkarmadan kolayca giyilip çıkarılabilmesini sağlar.Güvenli, fermuarsız bir arka cep, akıllı telefonun sıçramadan taşınmasına izin veriyor; çoğu koşu pantolonunun iddia edemeyeceği bir şey.Ama belki de en iyi kısmı üç farklı iç dikiş uzunluğuna sahip olmalarıdır: 27, 30 ve 31 inç.

Hiç şüphe yok ki bu pantolonlar “hayati” adını taşıyor.Dayanıklı yırtılmaz kumaştan üretilen Under Armour Vital Dokuma Pantolon, daha fazla konfor için rüzgara dayanıklı dış cepheye ve yumuşak file iç astara sahiptir.Hava koşullarına dayanıklı dış cepheye rağmen pantolon, sıcaklıklar yükseldiğinde mükemmel nefes alabilirlik sunar.

Elastik bant basittir ancak dahili büzme ipi sayesinde işin rahatça yapılmasını sağlar.İki açık yan cep, koşmadığınız zamanlarda ellerinizi sıcak tutmak için hoş bir eklenti; daha fazla hibrit koşu/gündelik pantolonun olmasını isterdim.7 inçlik manşet fermuarları, ayakkabılarınızı çıkarmadan kolayca giyip çıkarmanızı sağlar.

Cazip fiyatı ve mükemmel kalitesi göz önüne alındığında, Vital Dokuma Pantolon her koşucunun gardırobunda hayati bir tamamlayıcıdır.

Hem şık görünen hem de antrenmanı tamamlayan çok yönlü bir koşu pantolonu arıyorsanız Ten Thousand's Interval Pants tam size göre.%63 naylon ve %37 spandeksten oluşan kalın, pürüzsüz yüzlü çift örgü karışımından üretilen malzeme, üst düzey spor giyim gibi görünür ve hissettirir.

Koşu yaparken, spor salonuna veya markete giderken, hatta mutlu saatlere giderken bunları giyin.Bu pantolonlar hemen hemen her türlü gündelik durum için uygundur.Yüksek oranda spandeks karışımı sayesinde, Interval Pantolonun, aktivite ne olursa olsun, engelsiz hareket aralığına izin veren, sınıfının en iyisi esnemeyi sunduğunu buldum.

İki adet fermuarlı yan el cebi eşyaları taşımak için harikadır ancak telefon gibi eşyaların koşu sırasında sıçramasını önleyecek kadar güvenli değildir.Alt kısımdaki manşet fermuarları, ayakkabılarını çıkarmadan kolayca giyip çıkarmanı sağlar.Belki de en iyi yanı, hem normal (32 inç) hem de kısa (30 inç) iç dikişte sunulmasıdır.

Bu gösterişsiz koşucu tarzı pantolonlar ihtiyacınız olan her şeyi sunar ve ihtiyacınız olmayan hiçbir şeyi sunmuyor, bu da onları dar pantolonlardan hoşlanan ancak dar altlar giymekten çekinen koşucular için ideal kılıyor.Çift örgü DriLayer kumaş son derece iyi nefes alır ve bu da onları hafif soğuk günlerde veya spor salonunda kapalı mekanlarda harika kılar.

Ancak sert, soğuk ve rüzgarlı koşullarda, rüzgar doğrudan içinden geçtiği için ince malzeme elementlere karşı pek koruma sağlamaz.Kısa bilek fermuarları, ayakkabılarınızı çıkarmadan bunları kolayca çıkarmanızı sağlar ve iki yan fermuarlı cep, anahtarlar veya kartlar gibi küçük eşyaları taşıyabilir.

Uzun bir iç dikiş uzunluğu ile daha büyük tarafta çalıştıklarını belirtmekte fayda var; bu nedenle, bu bedenlerin arasındaysanız, bedeninizi küçültmenizi öneririz.

Koşu pantolonu giyecek kadar soğuksa, bir noktada sert hava koşullarında koşmanız muhtemeldir.Dört yönde esneyen, DWR ile işlenmiş hafif polyesterden üretilen bu aktif pantolon, hafif yağmurda ve karda sıcak ve kuru kalmanızı sağlar.

Dar kesim, kalça ve bacaklar boyunca incedir ancak kısıtlayıcı bir şekilde değildir.Yanlardan fermuarlı iki el cebi ve kalçanın dış kısmındaki ekstra yan cep, güvenli saklama alanı sağlar ancak telefonla koşmak için en iyisi değildir.

Ayak bileği fermuarlarının olmaması bu pantolonları ayakkabılarla çıkarmanın zor olabileceği anlamına geliyor.Yine de bunlar günlük soğuk havalarda giyeceğiniz pantolonlar olabilir, sadece tüm hava koşullarına uygun seçeneği seçtiğinizden emin olun.

Bu, serin ama soğuk olmayan ilkbahar ve sonbahar koşuları için ideal, gerçek bir koşu pantolonudur.Naylon-elastan karışımlı malzeme, RW editörlerinin test ettiği en ince ve en nefes alabilen kumaşlar arasında yer alıyor.Delikli elastik bel bandı ve lazerle kesilmiş havalandırma noktaları, adımlarınız boyunca hava dolaşımının devam etmesine yardımcı olur.

Editörler bu çiftin tam oturmasını sağlayan onda dokuz uzunluğu ve konik kesimi beğendi.Ancak kumaş diğer elastan karışımları kadar kolay esnemiyor, bu nedenle diz büküldüğünde biraz gergin hissettiriyor.Ancak bu, koşucu dostu bir uyumu bozmaz.

North Face Wander Pantolon, günümüzün koşu pantolonlarının çoğundan biraz daha rahat bir kesim sunar; bu da onları daha büyük bacaklara sahip erkekler veya daha bol pantolonları tercih edenler için mükemmel kılar.Hafif yağmur ve karı savuşturmak için PFC olmayan DWR kaplamalı hafif, esnek dokuma kumaştan yapılmıştır.Esnek kumaş sayesinde hareket kabiliyeti ve hareket özgürlüğü olağanüstüdür.

Depolama için, Wander Pantolonun iki fermuarlı el cebi ve bir cüzdan için ideal olan, merkezi olmayan bir arka fermuarlı cebi vardır.Ceplerin yerleşimi, spor salonu veya gündelik giyim için harikadır ancak telefon etrafta dolaştığından koşu için pek iyi değildir.Nispeten geniş elastik bel bandı, test ettiğim en kalın bantlardan biriydi.Ancak iç kordonu bağlamama gerek kalmayacak kadar tutma gücüne sahipti.

Konik elastik ayak bileği manşetleri, alt bacakların etrafındaki kumaş sürtünmesini önlemek için harika bir iş çıkarır, ancak iç dikişi 32 inçten az olanlar bunları çok uzun bulabilir.

Dayanıklı ve dört yöne esneyen poli-spandeks kumaştan dokunmuş olan Transit, antrenman ve eğlence kıyafetleri arasındaki çizgiyi bulanıklaştırıyor.Bu teknolojik pantolonun arka ve yan fermuarlı cepleri, bel bandının uyumunu ayarlamak için dış kordonu ve elastik manşetleri vardır.

UPF 30+ derecesine sahip nem emici elyaflar güneşli günlerde koruma sağlar.Transit Jogger, koşuya çıkacak kadar özel olarak tasarlandı ve antrenmanınız bittiğinde dinlenebilecek kadar rahattı.

Stratejik olarak yerleştirilmiş, vücut ısısını dışarı atan yüksek ısıya dayanıklı ağ bölgeleri, yakıt taşımak için mükemmel olan iki yan bölme ve bir arka fermuarlı cep arasında, REI Swiftland Jogger pantolonu koşmak için tasarlandı.Test ettiğim tüm pantolonlar arasında Swiftland Jogger'ın fermuarlı arka cebi telefonu diğerlerinden daha güvenli tutuyordu.

Hafif, havadar, esnek dokuma naylon ve spandeks karışımı, köşebentli kasık kısmı ile neredeyse farkedilmez bir his uyandırdı; bu, konfor ve nefes alabilirlik açısından mükemmeldi, ancak zorlu kış koşullarında tam olarak sıcak ve sıcak değildi.Büyük boy bilek fermuarları, ayakkabılarınızı çıkarmadan onları giyip çıkarmayı çocuk oyuncağı haline getirir.Sonbahar veya ılıman kış havaları için nefes alabilen, hafif, bilekten fermuarlı bir koşu şortu arıyorsanız bunları göz ardı etmeyin.

Sıcaklık çok soğuk olduğunda, koşu bandına çekilmeyen tek koşucu siz olduğunuzda, lululemon Hızlı ve Serbest Soğuk Hava Koşu Pantolonu sizi rahat ve sıcak tutacak.Gövde, sizi son derece iyi sıcak tutan %69 naylon ve %31 likra elastan karışımından yapılmıştır; ön ve arka yumuşak kabuklu paneller ise su geçirmez, rüzgar geçirmez ve nefes alabilir özelliktedir.

Fırçalanmış iç kısım yumuşak ve rahat bir his katar.Büyük yan fermuarlar, fazla ısıyı dışarı atarak aşırı ısınmayı önlemeye yardımcı olan havalandırma deliklerini ortaya çıkarır.Ancak tüm bu soğuk hava korumasının bir bedeli var; yeterli cep eksikliği.İki küçük fermuarlı yan cep, taşıma kapasitesini yalnızca küçük eşyalarla sınırlar.Üst tarafta, büyük ayak bileği manşetleri fermuarları ayakkabılarınızın üzerinden kolayca giyip çıkarmanızı sağlar.

Tahmin edilemeyen, sürekli değişen dağ havalarına karşı birinci sınıf koruma için bu soğuk hava pantolonlarından başkasını aramayın.Rüzgara, yağmura ve kara karşı koruma sağlamak için DWR kaplamalı ve Patagonya'nın hızlı kuruyan Capilene Cool'u ile birleştirilmiş hafif, yumuşak bir kabuğa sahiptirler.

Bel bandında, yanlarda ve arka bacakların alt kısmında HeiQ Pure koku kontrolüne sahip esnek, nefes alabilen paneller, aşırı ısınmayı önlemek için aşırı ısıyı koruma konusunda mükemmel bir iş çıkarır.

Fermuarlı cepler olmasa da, iki çok derin açılan yan ceplerin telefon, eldiven, yakıt veya harita gibi daha büyük eşyalar için kolay erişime ve sıçramasız depolamaya izin verdiğini buldum.Son olarak, koşu pantolonlarında en sevdiğim özelliğe sahipler: ayakkabılarınızı çıkarmadan kolayca çıkarmanızı sağlayan fermuarlı bilek manşetleri.

Koşu pantolonu dar mı olmalı?

Koşu pantolonunun nasıl sığması gerektiği çoğunlukla kişisel bir tercihtir.Ancak hem dar hem de bol pantolonların hem avantajları hem de dezavantajları vardır.Daha sıkı, vücuda oturan pantolonlar, özellikle ıslak koşullarda daha kolay giyilir.Bunun nedeni, daha gevşek kumaşın etrafta dolaşabilmesi ve yürüyüşünüz sırasında sürtünme ve direnç katabilmesidir.Bununla birlikte, bazı insanlar daha bol pantolonları daha rahat bulabilir ve koşu dışında giymeyi daha uygun bulabilir.

Koşu pantolonu neyden yapılmalı?

Tüm antrenman kıyafetleri gibi koşu pantolonları da nemi emen bir kumaştan yapılmalıdır.Koşu pantolonları için en popüler nem emici kumaşlar polyester ve naylondur.Çoğu pantolon birden fazla kumaşın bir karışımını içerecek ve genellikle onları esnek kılmak için spandeks veya elastan içerecektir.

Jogger pantolon koşmak için uygun mu?

Adından da anlaşılacağı gibi jogger pantolonlar koşmak için tasarlandı.Bilekleri daha sıkı saran konik bacak, koşarken fazla kumaşın sallanmasını azaltır.Ancak koşucular son zamanlarda koşmayanlar arasında daha moda ve modaya uygun hale geldi.

Bu, pamuktan veya nem tutmayan diğer kumaşlardan yapıldıkları için koşu için ideal olmayan yaşam tarzı koşucularının bulunabilirliğinin artmasına yol açtı.Jogger'ların koşu veya fitness ile ilgili diğer aktiviteler için tasarlandığından emin olmak için bunların polyester, naylon veya spandeks gibi nem emici bir malzemeden yapıldığından emin olun.

Cory Smith, koşu ve fitnessla ilgili içerik ve ekipman incelemeleri konusunda uzmanlaşmış bir koşu koçu ve gazetecidir.Yüzlerce koşucunun 800 metre ile 100 mil arasındaki mesafelerde kişisel rekorlara ulaşmasına yardımcı olan çevrimiçi koşu koçluğu şirketi Run Your Personal Best'in kurucusudur.Cory, ABD Atletizm Seviye 1 ve 2 Dayanıklılık Sertifikasına sahiptir ve Penn State Brandywine'da eski Baş Kros/Atletizm Koçuydu.Cory, koşu kariyeri boyunca üç Maryland eyalet rekorunun sahibi oldu, Villanova Üniversitesi'ndeyken iki kez Ulusal Şampiyona elemelerine katıldı ve milde 4:03 ve 3K'da 8:05 gibi kişisel rekorlara sahip.

Kışı Hayatta Kalmak için En İyi 8 Koşu Ceketi

Kire Vurmak İçin En İyi Yürüyüş Ayakkabısı

Koşu için En İyi Test Edilen Kablosuz Kulaklıklar

En İyi ve En Rahat Koşu Çorapları

Yerel Koşu Mağazamızda Ayakkabı Hazırladık

Görünürlük İçin En İyi Yansıtıcı Koşu Ayakkabısı

Altra İlk Sıfır Düşmeyen Ayakkabısını Piyasaya Sürüyor

Koşucular İçin En İyi Rüzgarlıklar

Bu Yansıtıcı Koşu Ceketleriyle Görünür Kalın

Karanlıkta Koşmak İçin En İyi Işıklar

Koşu Ayakkabılarınızın Su Geçirmezliği Nasıl Sağlanır?

Koşucular İçin En İyi 6 Temel Katman

Hearst Dijital Medyanın Bir Parçası

Bu sayfadaki bağlantılardan komisyon kazanabiliriz ancak yalnızca desteklediğimiz ürünleri öneriyoruz.

En İyi Erkek Koşu Pantolonu 2023 - Erkek Egzersiz Pantolonu

Süprem Örme Kumaş ©2023 Hearst Magazine Media, Inc. Tüm Hakları Saklıdır.